Ob nakupu medvedka prejmete darilo

O nas

Naše potovanje se je začelo z vizijo spreminjanja vsakdanjih prostorov v območja navdiha in topline, polna predmetov, ki pripovedujejo svojo zgodbo.

Ideja za kreacije.si je rodila iz želje po zlivanju umetnosti z vsakdanjim življenjem. Prepoznali smo potrebo po dekorju za dom, ki presega običajno – izdelki, ki niso le funkcionalni, ampak tudi polni značaja in osebne note. Tako smo se podali na pot ustvarjanja vaz, skulptur in okrasnih predmetov po meri, ki polepšajo vsak dom.

Izdelava

Vsak predmet, ki ga ponujamo, je ročno izdelan in predstavlja predanost kakovosti in pozornosti do detajlov.

Personalizacija

Razumemo veselje, ki ga prinaša lastništvo nečesa edinstvenega. Zato lahko številne naše izdelke, vključno z našimi priljubljenimi medvedki, personaliziramo po vaših željah in tako postanejo resnično vaši.

Našo vizijo želimo prenesti v vaš dom

Vsak kos, ki ga izdelamo, je zasnovan tako, da prinaša veselje, obuja spomine in vašemu domu doda poseben pridih. Od skrbne izbire materialov do končnih popravkov je naš proces prežet s strastjo in natančnostjo.

Nenehno raziskujemo nove ideje in dizajne, da bi vam ponudili predmete, ki niso le okraski, ampak pomembni dodatki za vaš dom.

Hvala, ker ste del naše poti in nam dovolili, da smo del v